Jonathan Spencer in London, Greater London, UK on Houzz

Strand on the Green Junior School
Kew, W4


Project
Extension of staff room with interior designed finish.

This project was split into 2 phases, to meet school term deadlines. The 1st phase was to extend the existing staff room situated on the first floor, the exterior walls are finished in blue/grey Cedral Wetherboard, with new windows and double doors leading to new exterior deck area.

The roof finish matches existing along with pantone coloured aluminium soffits and fascia’s to match a new building.

The 2nd phase, the interior was re-furbished with new raised floor, interior designed kitchen, island with bar stools, banquette, work and relaxing areas, and digital TV.

The lighting design highlights each area with designer fittings.

Architects and Designers
Redmond Ivie Architects, W4
Evolve Architecture, W4

Testimonial
Available soon