Jonathan Spencer in London, Greater London, UK on Houzz

Ingram Road
East Finchley, N2


Project

This internal reconfiguration involved moving the kitchen from the middle of the house to rear, blocking up a wall to create a Snug, with double doors leading to the front room.

New hardwood French doors and casement windows to the new kitchen, along with new hardwood sash window to the Snug.

Wall to wall hand made bookshelves, with period mantle piece to the fireplace, designer radiator and carpet to finish the Snug.

The kitchen is finished with feature decorative panelling to wall, designer radiator and tiled wood effect flooring.

Kitchen supplied by Wren.

Architect
Redmond Ivie Architects, W4

Testimonial
My husband and I had planned this renovation for years and found a team with which we could realise our vision.

They were terrific collaborators and the team of builders were excellent. Jonathan is charming, businesslike and responsive to his client's concerns.

Steven & Franda